Het vervangen of nieuw plaatsen van een bilgepomp:

Bij het vervangen van de oude Bilgepomp is het van belang om goed te kijken wat voor een pomp er in de boot zit, bijvoorbeeld met een ingebouwde vlotter of zonder ingebouwde vlotter, de diameter van de slangtule, hoe de elektra is aangesloten op de bilgepomp. welke capaciteit de pomp heeft is ook handig om te weten om te bepalen welke als vervanging van de oude geplaatst gaat worden, zo zijn er ook diverse merken zoals onder andere Attwood, Rule, Jabsco.

Bij het plaatsen van een Bilgepomp waarbij er nog nooit eerder een Bilgepomp in de boot gestaan heeft is het van belang om goed te kijken waar het diepste punt is en of de boot erg achterover of juist voorover hangt, vergeet ook niet om rekening te houden met eventuele aanpassingen die de gewichtverdeling kunnen beinvloeden waardoor de pomp van plaats zal moeten veranderen voor een optimaal gebruik van de bilgepomp.

Wilt u dit door Mobiele boot reparatie laten doen?Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op dan nemen wij uw zorg uit handen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *